This unique project combined two of the Westwood Regional School District’s needs into one building.  The building was designed as two halves, a maintenance building and field house:

Maintenance Building:  This side of the building faced the rear of the school and incorporated four, double deep, equipment bays and two bays with an overhang for landscape equipment.  This side also included the Director of Building and Grounds Office, a locker/break room, restrooms, storage rooms and work rooms.  An abundance of natural light is provided into the main garage bay via a clerestory translucent panel system.

Field House:  This side of the building faces the track and field and includes a concession area, restrooms for the athletic facility, a team/coach meeting room and an enclosed storage facility for athletic equipment for the High School sports teams.

The open space around the building incorporates a new drop-off zone for arriving athletes and a plaza area for team and spectator congregation.